1.Aparatura modernaAparatura moderna.


2.Personal pregatitPersonal pregatit.


3.Un zambet cat mai placutUn zambet cat mai placut.


Cabinet Stomatologic Iasi - Denteo


  Datorita preocuparii fata de pacienti, personalul nostru este mereu prezent la toate expozitiile si manifestarile de profil din tara si strainatate, venind in intampinarea pacientilor cu materiale , aparatura si metode de ultima ora.

  Pentru ca stim cat de pretios este timpul dumneavoastra, respectam cu strictete orele de programare la cabinetul nostru si in acelasi timp ne adaptam eventualelor situatii care pot aparea in programul dumneavoastra, asigurand reprogramarea in timp util.

  Tratamentul stomatologic fara durere este unul din obiectivele noaste indeplinit tot timpul cu succes.

  Cabinetul este dotat cu aparatura medicala moderna, asigurand tratamente stomatologice de inalta calitate, nedureroase.

  Profilaxia dentara inglobeaza tehnici si materiale noi, realizate cu aparatura cu ultrasunete si sisteme Air-Flow indepartand tartrul dentar, placa bacteriana si petele de pe suprafetele smaltului in mod eficient, nedureros.

  Venim in intampinarea pacientilor nostri cu o experienta de peste 30 de ani , fiind al doilea cabinet stomatologic privat deschis in Iasi inca din anul 1992, avand rezultate de exceptie in diferite cazuri .

  O practica stomatologica de peste 30 de ani isi spune cuvantul in alegerea solutiilor optime in planul de tratament in situatii speciale, precum si folosirea celor mai noi materiale, toate conlucrand la obtinerea unor rezultate de exceptie.

Copyright (c) 1992-2010. C.M.I. Denteo. Toate drepturile rezervate.

Realizare-Gazduire-Promovare Site Web

Fotograf nunta Iasi - Filmare nunta Iasi